Gevelrenovatie; een compleet nieuwe uitstraling

 

Gevelrenovatie geeft uw huis een compleet nieuwe uitstraling en het kan er zelfs als nieuw uitzien. Gevels slijten door de jaren heen en verliezen de isolerende en beschermende werking. Deze slijtage kan negatieve gevolgen hebben voor het klimaat in uw huis, de energierekening en uiteindelijk voor het energielabel. Bijkomend voordeel van gevelrenovatie is dat het de waarde van uw huis garandeert of zelfs overwaarde creƫert. Als u een gevelrenovatie overweegt denk dan aan de volgende onderstaande vormen. Vraagt u zich af of dat uw woning toe is aan een gevelrenovatie? Neem dan gerust eens contact op. We komen graag langs om dit samen met u te bekijken.

Nieuwe isolatie en buitenmuur

gevelrenovatie
Eerst wordt de huidige buitenmuur en en de isolatie verwijderd. Vervolgens wordt de nieuwe, verbeterde, isolatie aangebracht en wordt de buitenmuur opnieuw gemetseld en gevoegd.
Graag weten wat de kosten voor de gevelrenovatie voor uw woning zijn? Neem gerust eens contact op en vraag een offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Gevelrenovatie of gevelreiniging?

gevelrenovatie woonhuisOnder het renoveren van de gevel valt ook het opnieuw voegen en het zandstralen van de stenen. Los van het bouwkundig gewin ziet het huis er na een gevelrenovatie weer als nieuw uit. Voordeel hiervan is dat uw huis niet volledig in de steigers komt te staan en dat de klus sneller is geklaard dan bij het vernieuwen van de complete gevel. Tegelijkertijd wordt er dus niets vernieuwd en de isolatie blijft ook hetzelfde. Isolatie van tegenwoordig is sterk verbeterd ten opzichte van isolatie van enkele jaren terug. Het vernieuwen van de gevel en de isolatie is daarom de meest gekozen oplossing.