Renovatie projecten

 

Wordt het tijd dat uw pand of woning nodig gerenoveerd wordt? Bij Aannemersbedrijf van Lokven bent u voor renovatie op het juiste adres voor zowel advies als de uitvoering. In de afgelopen jaren hebben wij woningen, boerderijen en bedrijfspanden succesvol gerenoveerd en hebben wij de nodige ervaring en kennis opgedaan om de meest uiteenlopende panden te kunnen renoveren. Overweegt u een gevelrenovatie? Lees hier dan meer over op onze pagina over onze gevelrenovaties.

Ook hier proberen wij op basis van uw wensen een zo gepast mogelijk bouwplan op te stellen. Ook zal er hierbij gelet worden op andere elementen, zoals: de bouwkundige staat van het pand, het type pand en andere richtlijnen waar men zich aan dient te houden. Tijdens een renovatieproject worden veel onderdelen op maat gemaakt en zal er ook zo veel mogelijk gebruik worden gemaakt van authentieke en originele materialen.

Voor vragen over renovatie of voor het plannen van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Hier vindt u enkele foto’s van onze renovatieprojecten: